Catering

Catering vanaf 15 personen

Heeft u thuis een feest en wilt u uw gasten voorzien van een heerlijk buffet? Maak dan gebruik van onze cateringservice  geserveerd in onze chafing dishes met warmhoudbranders. Servies, bestek, servetten kunnen wij voor u regelen voor €2,00 per persoon. U hoeft dan nergens aan te denken. Restaurant Peking zorgt dan overal voor en tevens wordt alles weer ongewassen bij u opgehaald.  

Voor de cateringservice hebben wij diverse menu’s samengesteld waar u uit kan kiezen. Maar uiteraard is alles bespreekbaar, bijvoorbeeld bij speciale dieetwensen. 

In de onderstaande tabel vindt u de verschillende cateringarrangementen met de prijzen per persoon. Neem gerust vrijblijvend contact op met ons restaurant. Wij spreken uw wensen uitgebreid door en staan garant voor een gezellige en heerlijke avond bij u thuis. Onze cateringservice is mogelijk vanaf minimaal 15 personen.

Meer informatie over de catering van Peking Meppel?

 

Wij staan u graag persoonlijk te woord om uw wensen door te spreken. Neem vandaag nog contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.